Д-р Станислав Милев, Снимка: УМБАЛ Св. АннаВиновните за пътно-транспортно произшествие, при

...
Д-р Станислав Милев, Снимка: УМБАЛ Св. АннаВиновните за пътно-транспортно произшествие, при
Коментари Харесай

Идея: Виновните за катастрофи с пострадали да работят в спешни отделения

Д-р Станислав Милев, Снимка: УМБАЛ " Св. Анна "

Виновните за пътно-транспортно произшествие, при което има потърпевш човек, да правят общественополезен труд за наставление в незабавните отделения на лечебните заведения. Така те ще могат да осъзнаят какво са предизвикали, изключително в случай че то е било в резултат на приложимост на алкохол и опиати, написа darikradio.bg.

Предложението показа пред Дарик доктор Станислав Милев, ортопед-травматолог, който завежда операционен блок в столичната болница „ Св. Анна ”.

``
реклама

Мярката се ползва в Канада и оказва позитивен резултат като предварителна защита на сходен вид произшествия. Коментарът Милев насочи като допълнение на концепцията на здравните управляващи – виновният за злополуката да заплаща лекуването на потърпевшия.

Според медика причинителят на злополука не схваща какво е направил. Той не вижда с очите си положението на ранените, нито това, което изпитват от породените им множествени контузии.

" Когато тези водачи отидат да работят в незабавно поделение, те действително виждат какво са предизвикали. Това е някакъв метод за предварителна защита на други сходни произшествия. След като в Канада тази мярка дава позитивни резултати, за какво да не се случи и у нас? " безапелационен е доктор Станислав Милев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР